Login - Vidensportal
Facebook
Instagram
Youtube

Strandrensning i Thorsminde


Mange hundrede tons marint affald skyller hvert år op på den jyske vestkyst og det påvirker både miljøet, de lokale borgere og turisternes oplevelse af området. Kommunerne udfører en stor del af oprydningsarbejdet, men også mange frivillige vælger at give en hånd med.

Hvert år gennemfører Hold Danmark Rent strandrensning i Thorsminde i samarbejde med kommunen. 18. september 2021 havde man muligheden for at være med igen og kunne samtidig nyde en dejlig dag ved vandet. 

Deltagerne mødtes ved Strandingsmuseum St. George, hvor de blev inddelt i hold og guidet ud på kysten af lokale fra Thorsminde Borgerforening. Efterfølgende var der forfriskninger til alle i den Røde Hal på Havnevejen.

Der er mange spændende aktiviteter i Thorsminde som du læse mere om her: https://www.visitnordvestkysten.dk/nordvestkysten/inspiration/hook-cook-i-thorsminde

Strandrensningen i Thorsminde er et fælles samarbejdsprojekt gennemført af Holstebro Kommune, Thorsminde Borgerforening, Strandingsmuseet St. George og Hold Danmark Rent med støtte fra Miljøstyrelsens Strandoprydningspulje. 


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere