Vidensportal
Skift til Ren Natur
Facebook
Instagram
Youtube

Handelsbetingelser


For donationer til Hold Danmark Rent ApS med CVR-nummer 37297925
gennem BetterNow, gælder følgende vilkår og betingelser:

1. Varemærke og ophavsret

Navnet Hold Danmark Rent ApS og det tilhørende logo ejes af Hold Danmark Rent ApS navn og må ikke bruges uden samtykke fra Hold Danmark Rent ApS.

 

Alt indhold på Hold Danmark Rent ApS’s profilside og de tilknyttede projektsider er ejet af Hold Danmark Rent ApS og må ikke bruges eller kopieres af andre uden samtykke fra Hold Danmark Rent ApS.

 

2. Refundering af donationer

Alle donationer er endelige, medmindre usædvanlige omstændigheder gælder. Dette kan være svigagtig brug af dit kredit-eller betalingskort eller det tilsvarende. Hvis dit kreditkort er blevet misbrugt, kontakt venligst Hold Danmark Rent ApS på E-mail kontakt@holddanmarkrent.dk

 

3.Sikkerhed ved donationer

Kreditkortoplysninger håndteres af betalingsudbyderen Clearhaus A/S, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og reguleres af Finanstilsynet. Betalingsløsningen opfylder PCI niveau-2 standarder og al kommunikation om penge og kortdata krypteres.

4. Gældende lov og jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser er underlagt Dansk lovgivning.

 

Hvis en tvist opstår ud af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, vil Svendborg Byret domstol være det eneste kompetente organ til at behandle sagen.

 

5.Ændring af vilkår og betingelser

Hold Danmark Rent ApS forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår for brug fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Alle ændringer træder i kraft med det samme. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår og være opmærksom på eventuelle ændringer.

Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere