Vidensportal
Skift til Ren Natur
Facebook
Instagram
Youtube

Mød Hold Danmark Rent holdetBenny Steen Rasmussen
Senior konsulent

Benny har til daglig ansvaret for HDR Affaldsanalyse, hvor han hele tiden videreudvikler og forfiner den analyseform, som blev implementeret i 2016. Derudover rådgiver og faciliterer han affaldsrelaterede processer hos både kommuner, virksomheder og brancher.   

Benny har i perioden 2000-2014 arbejdet som administrerende direktør i Dansk Retursystem A/S, hvor han har været ansvarlig for implementering, drift og videreudvikling af det danske pant og retursystem. Dansk Retursystem A/S er en nonprofit-virksomhed reguleret af Miljøministeriet.

Ud over ledelse og strategi har Benny en særlig faglig kompetence inden for miljø, sortering og genanvendelse af affaldsmaterialer. Endvidere har Benny arbejdet i det politiske og taktiske spændingsfelt, der er mellem private virksomheder og offentlige myndigheder.

E-mail: bsr@holddanmarkrent.dk
Mobil: 24 45 08 46

Anette Juul
Direktør

Anettes er overordnet ansvarlig for konceptet Ren Natur og øvrige projekter som eksempelvis Strandkasserne langs kysterne. Derudover har hun det daglige ledelsesansvar for resten af teamet i Svendborg.

Anette sad med i den oprindelige etableringsgruppe da Hold Danmark Rent i perioden 2006 – 2008 blev skabt: Her havde hun ansvaret for stiftere, interessenter og senere medlemmer. Efter stiftelsen af driftsvirksomheden i 2008 slap hun HDR for en tid og tog en uddannelse til psykoterapeut. Men i 2016 overtog hun brandet sammen med sin mand Benny Steen Rasmussen.  

E-mail: ajj@holddanmarkrent.dk
Direkte tlf: 23 39 81 99

Lone Kramer
Projektleder

I dagligdagen har Lone ansvaret for gennemførelsen af Ren Natur aktiviteterne øst for Lillebælt. Dertil kommer opgaver relateret til HDR Affaldsanalyse samt de sociale medier og ikke mindst HDR Borgeranalyse, som i 2021 testes i en ny form, hvilket Lone er en stærk ressource bag.

Lone er uddannet i formidling fra SDU og har arbejdet med koordination og ledelse kommunalt, privat og i foreninger.

Mail: lk@holddanmarkrent.dk
Mobil: 81 44 20 74

Katrine Dunham
Projektkonsulent

Katrine er ansvarlig for affaldsanalyser og dataindsamling i hele landet.

Hun er uddannet Cand. Merc. med speciale i Sport og Eventmanagement. Katrine har arbejdet med rådgivning, markedsføring og kommunikation og stået for events og kampagner i både private og kommunale virksomheder.
Derudover har hun erfaring i at arbejde tæt sammen med foreninger og frivillige samt koordineringsopgaver.

Mail. kd@holddanmarkrent.dk
Mobil: 61 40 42 28

Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere