Vidensportal
Skift til Ren Natur
Facebook
Instagram
Youtube

Dansk Maskincenter støtter Ren Natur 2025


Hvor ofte er det ikke lige at vi står i den situation at vores gamle plæneklipper er sat ud eller vi har skiftet hækkeklipperen til en nyere model? I begge situationer har vi brug for at komme af med den udtjente model, men i stedet for at smide den til storskrald, så er der nu søsat et partnerskabsprojekt, som sørger for opkøb, reparation og gensalg af brugte el artikler. Overskuddet fra dette projekt doneres til Ren Natur og omsættes dermed til endnu flere lokale affaldsindsamlingsruter til firvillige foreninger. 

"Vi er begejstrede for at indgå dette partnerskab med El Recycling," udtaler Tine Borup, sælger hos Dansk Maskincenter. "Dette initiativ er i tråd med vores engagement i at fremme bæredygtighed i branchen. Ved at tilbyde en nem og bekvem løsning til håndtering af brugte maskiner håber vi at inspirere vores kunder til at træffe mere miljøvenlige valg.”

"Vi er stolte af at samarbejde med Dansk Maskincenter," siger Casper Roensbech hos El Recycling. "Samarbejdet giver os mulighed for at udvide vores positive indflydelse på miljøet og samtidig give tilbage til lokalsamfundene.”

I Hold Danmark Rent glæder vi os rigtigt meget til at følge projektet og til at nyttiggøre sponsoratet i 2025.  


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere