Vidensportal
Skift til Ren Natur
Facebook
Instagram
Youtube

Acamp - et nordisk campingcommunity


Acamp er et nordisk campingcommunity, hvor campister kan finde og booke et sted at campere. Hos Acamp kan grundejere og mindre virksomheder nemt og sikkert udleje et sted at campere – på den måde øges udbuddet af oplevelser tæt på hjemmet, "staycations" bliver endnu lettere tilgængelige og ferien meget mere bæredygtig for vores planet.

Vi tror på, at de, der booker et sted at campere gennem Acamp, værdsætter smuk og uberørt natur – derfor var det oplagt at skabe initiativet "Clean Camping" for at opbygge et stærkt nordisk netværk med aktører, der sammen ønsker at arbejde mod henkastet affald i vores natur. Clean Camping er et initiativ mellem Acamp, Hold Sverige Rent, Hold Danmark Rent og Hold Norge Rent.

Vi, i HDR er rigtig glade for at samarbejde med Acamp her i Danmark. Vi tror på at Acamp med konceptet Clean Camping er med til at sætte fokus på udfordringen med henkastet affald i naturen. Og det er jo fantastisk at flere og flere danskere og udenlandske turister benytter vores skønne natur og får dejlige oplevelser sammen. Via Clean Camping skærpes ikke blot bevidstheden, men også viden om hvor vigtigt det er at optræde ansvarligt og nænsomt i naturen. Alene kan vi gøre noget vigtigt, men sammen kan vi gøre alt!

Campister er naturelskere og derfor rigtige gode ambassadører for en ren natur.  

Bliv en del af Acamp og Clean Camping - tilmeld dig via dette link: https://www.acamp.com/en


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere