Vidensportal
Skift til Ren Natur
Facebook
Instagram
Youtube

Den ideelle skraldespand


En skraldespand kan se ud på mange forskellige måder. Den kan være væghængt eller stående. Den kan have åbning i toppen eller i siden og den kan have plads til sortering eller komprimering. Der er også mange forskellige måder at synliggøre den på og mange holdninger til hvad der skal trykkes på den af budskaber. Det kan være svært at få overblikket, men nu har Hold Danmark Rent udarbejdet en kravspecifikation til den ideelle skraldespand

Hold Danmark Rent har på baggrund af analysearbejdet i de danske kommuner fastlagt de krav og funktionshensyn som bør medtages i kommunens vurdering af nuværende og fremtidige affaldsspande i det offentlige rum.

Der er naturligvis tale om generelle krav til en affaldsspand, som kan variere i forhold til den placering og den kapacitet som man ønsker opfyldt i en affaldsspand. Det anbefales derfor at betragte specifikationerne som en hjælp i processen med at fastlægge de endelige specifikationer pr. kommune.

Ovenstående kravsspecifikationer indeholder både de primære tekniske krav til en affaldsspand og de tilkøbsmuligheder som kommunen altid skal sikre sig ved køb af nye spande.

Såfremt kommunen ønsker yderligere hjælp i forbindelse med fastlæggelse af de endelige specifikationer til en ny affaldsspand, er Hold Danmark Rent altid behjælpelig i denne proces.

Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere