Login - Vidensportal
Facebook
Instagram
Youtube

Alene kan vi noget – sammen kan vi alt!


Sådan lyder overskriften på den fælles kommunikationskampagne som Kystkommunerne og HDR lancerer i foråret 2022. Kampagnen består af film, SOME-opslag, hjemmeside-indlæg og opsætning af Mini-strandkasser på forskellige info-skranke.

Kampagnen er en hyldes til de mange tusinde flittige frivillige strandgæster, som hver dag hele året hjælper med at holde kysterne rene for affald. Sammen gør vi alle en kæmpe forskel!

117 tons opskyllet marint affald har strandgæster fjernet fra den danske Vest- og Storebæltskyst i løbet af 2021!

Det er en svimlende mængde, som faktisk udgør halvdelen af al det marine affald, som kommunerne fik indsamlet på strandene i løbet af 2021.

Strandgæsterne har ganske frivilligt samlet og derefter smidt affaldet i en af de knapt 200 strandkasser, der står fordelt ud på den danske Vest- og Storebæltskyst. Strandkasserne er blevet til i et samarbejde mellem Hold Danmark Rent og 10 danske kystkommuner.

Det nytter altså noget, når du lige samler plast og tovværket op og smider det i strandkassen på din søndagstur med familien. For det gør hundelufteren før dig også, og de tyske turister, der går aftentur senere.

Det vil vi i HDR gerne sige tak for.
Alene kan vi noget – sammen kan vi alt!

Klik ind og se kampagnevideoen.


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere