Facebook
Instagram
Youtube

Strandrensning i Thorsminde lørdag den 18. september kl. 10.00


Kom og vær med til at gøre en forskel for det lokale og globale miljø!

Mange hundrede tons marint affald skyller hvert år op på den jyske vestkyst og det påvirker både miljøet, de lokale borgere og turisternes oplevelse af området. Kommunerne udfører en stor del af oprydningsarbejdet, men også mange frivillige vælger at give en hånd med. Nu har du en mulighed for at være med, samtidig med at du kan nyde en dejlig dag ved vandet!

Vi mødes ved Strandingsmuseum St. George kl. 10.00, hvor alle deltagere inddeles i hold, der guides ud på kysten af lokale fra Thorsminde Borgerforening. Kl. 12.00 mødes vi ved den Røde Hal, hvor der vil være forfriskninger til alle, som har været med til at rense stranden. Den Røde Hal ligger ca. 100 fra museet, på den anden side af slusen. Adressen er Gl. Havn, Havnevej 1, Thorsminde.

Vel mødt til en skøn dag i naturens, miljøet og samværets tegn!

PS! Vær opmærksom på at der sker mange andre spændende aktiviteter i Thorsminde lørdag den 18. september. Se mere om dette her: https://www.visitnordvestkysten.dk/nordvestkysten/inspiration/hook-cook-i-thorsminde

Strandrensningen i Thorsminde er et fælles samarbejdsprojekt gennemført af Holstebro Kommune, Thorsminde Borgerforening, Strandingsmuseet St. George og Hold Danmark Rent med støtte fra Miljøstyrelsens Strandoprydningspulje.