Login - Vidensportal
Facebook
Instagram
Youtube

Ren fodboldglæde – uden affald omkring stadion!


Det er set før. Ølkrus og pølsepapir under en hæk efter en hjemmekamp på det lokale stadion. Det er, hvad der sker, når folk hygger sig og nyder sporten fra sidelinjen. Men det er ingen hemmelighed, at både klubberne selv og kommunerne årligt bruger en del energi på at rydde op efter de bold glade fans og derfor testes nu Ren Natur konceptet på denne særlige arena.

Med støtte fra 6 af de største fodboldklubbers hovedsponsor Arbejdernes Landsbank er der nu klargjort 18 særlige affaldsindsamlingsruter, der udbydes til de lokale foreninger, når Ren Natur sæsonen starter 1. marts. På den måde får de en mulighed for at give en hånd med oprydningen samtidig med at de kan tjene gode penge til deres klubkasser.

”I samarbejde med klubberne og de lokale kommuner har vi placeret indsamlingsruterne, der hvor de gør mest gavn, og de skal dermed ses som en god add-on til det eksisterende lokale renholdelsesarbejde på områderne. Vi ved nemlig fra vores årlige affaldsanalyser, at arealerne ved og omkring store sportsarealer er særligt udfordret af henkastet affald, og derfor står de på vores liste over ”Kritiske lokaliteter” siger Anette Juul, Direktør for Hold Danmark Rent.

Arbejdernes Landsbank er også meget spændte på, hvordan de lokale foreninger vil tage imod denne mulighed. ”Vi ved at klubberne har et stort netværk af støtteforeninger, og vi håber naturligvis at rigtigt mange af dem vil blive inspireret af denne mulighed for at hjælpe og samtidig tjene en skilling til deres egne aktiviteter” siger Rikke Jessen Høyer, senior marketingkonsulent hos Arbejdernes Landsbank.

Ren Natur 2023 åbner for tilmeldingen af foreninger den 1. marts. Dette sker via konceptets hjemmeside her: Ren Natur - Tilmelding til 2023


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere