Login - Vidensportal
Facebook
Instagram
Youtube

Q8 og HDR gennemfører en test af affaldssortering på servicestationerne


Vi kender det alle sammen. Vi er på farten, har brug for at tanke benzin og benytter lejligheden til at komme af med det skrald, som flyder i bilen. De mange skraldespande på tankstationerne gør det nemt at komme af med sagerne, så alt er godt. 

Men nu går Q8 foran og vil gøre det miljømæssigt endnu bedre ved at tilbyde deres kunder på servicestationerne en mulighed for at sorterer deres affald i 5 fraktioner på forpladsen. Det sker som et led i Q8's strategi om at sende minimum 50% af de 35 til 40 millioner stykker affald til genanvendelse, der generes årligt i deres system. 

Vi i HDR er partner i testprojektet og vi er superstolte over at være med

”Igennem de sidste mange år har vi i HDR analyseret alle typer af offentlige arealer med henblik på at finde måder, hvorpå vi kan nedbringe mængderne af det henkastede affald. Og det glæder os at denne viden nu kan komme en partner som Q8 til gavn. Affald er en ressource og bevidstheden om det er stigende i befolkningen. Jeg er sikker på at kunderne hos Q8 vil tage rigtigt godt imod den nye sorteringsmulighed på forpladsen ” siger Anette Juul, direktør i Hold Danmark Rent.  

Læs mere om testprojektet på Q8's hjemmeside her.


Et hjerteligt tak til alle vores samarbejdspartnere