Facebook
Instagram
Youtube

HDR Fagligt Board


Vindene blæser stærkt ind over HDR’s fagområde i disse år og dagligt må ledelsen vurdere og prioritere, når nye opgave eller relationer banker på. Det er sandt at sige meget spændende og inspirerende og derfor er det nu mere end nogensinde vigtigt hele tiden sikre et øje på HDR’s mission og vision, således at vi holder os på rette vej og netop kun går ind i de projekter, som skaber mest gavn for vores sag og ikke mindst for samfundet generelt.

HDR er en privatejet virksomhed, der er drevet uden en bestyrelse. Men pr. september 2021 er der blevet etableret et såkaldt Fagligt Board, som kan hjælpe os strategisk med at videreudvikle HDR som virksomhed.

HDR Fagligt Board består af personer med kompetencer og interesser indenfor vores felt og så er det personer, som vi kender og som har fulgt vores sag i flere år.

Gruppen ser således ud:

  • Ulla Harmsen, som er vores strategiske kommunikationspartner i eget firma Punkt & Prik i Varde
  • Michael Larsen, der ejer og driver firmaet Partnership og som hjælper os med at skabe relationer på det kommercielle marked.
  • Lars T. Barsballe, der er Driftsleder i Sønderborg Kommune og som var med i den oprindelige etableringsgruppe bag konceptet Ren Natur
  • Søren Nielsen, som er Driftschef i Herlev Kommune og en tæt samarbejdsrelation på flere projekter igennem mange år
  • Pia Tobberup, der er Pressechef i Food Folk Danmark (McDonalds) og som har været en kommerciel samarbejdspartner siden etableringen i 2008.    

HDR Fagligt Board agerer efter et fastlagt kommissorium og mødes 2 gange årligt.  

Tak for hjælpen 😊